Català - English - Français Català - English - Français Català - English - Français Català - English - Français Català- English -Français Elgan®Català- English - Français Català - English - Français

Nunca se consiguió tanto con tan poco...Català - English - FrançaisCatalà - English - FrançaisCatalà - English - Français

Maduración, sigue el procesoCatalà - English - Français

Castellano - Engish - Français

Olores i mosques: Elgan® el dos en un

Olors: 

En un principi és tan fàcil com explicar que no deixem que la matèria orgànica entri en procés de degradació per putrefacció.

Mosques:

-Elgan® inhibeix de manera natural la síntesi de la quitina de les larves de la mosca. A les hores, al llarg del seu desenvolupament, el cos no es pot formar i no aconsegueix passar a la fase adulta. La larva no creix o bé creix malament i mor. 
- La mosca siempre busca espacios con putrefacción para poner huevos. Como los espacios tratados con Elgan® no desarrollan putrefacción, las moscas no los eligen de manera instintiva para poner.
- La mosca sempre busca espais amb putrefacció per a pondre els ous. Gràcies al fet que els espais tractats amb Elgan® no desenvolupen putrefacció, les mosques no els trien de manera instintiva per a pondre.