Castellano - Engish - Français

Fermentació

Es formen piles de compost de mida convencional o gran (segons l'objectiu). Les piles es podran mantenir estàtiques durant 7 setmanes, sense ventilació mecànica (segons la planta) i els objectius del tractament. Si per necessitat s'han de moure abans, no s'altera el resultat.

 El procés és efectiu amb independència del tipus d'estructurant que es fa servir en la planta.

Optimització de costos: es poden mantenir les piles sense rotacions, ja que a causa de la incorporació d' Elgan® s'aconsegueixen nivells d'oxigen en les piles iguals que amb rotacions setmanals o aeració forçada (cf doc 1 – O2) i amb temperatures (cf doc 2 – Tº) que es mantenen molt millor.

 

 


Doc 1 – O2

 

Blau sense Elgan® - Verd amb Elgan®

 Doc 2 – Tº


Azul sin Elgan® - Rojo con Elgan®Construcció de les piles i/o mesetes.

Piles convencionals en fermentació (3 m x 2 m); timing, fins a 7 setmanes sense rotacions al llarg del procés de fermentació, cada 15 dies en maduració al llarg de 3 mesos.

Mesetes: aquest format de pila permet l'ús de l'Elgan®. Tenim la possibilitat de formar piles que permeten doblar la capacitat de la planta (90 m x 40 m x 4 m), o sigui unes 14000 tones de compost.

Timing total: 7 setmanes sense rotacions al llarg del procés de fermentació, cada 15 dies en maduració al llarg de 3 meses.